Att höra Guds röst

1315 september 2019, Götabro Kursgård


En av frälsningens stora gåvor är att vi kan få en personlig kontakt med Gud, en nära relation med vår himmelske Far. Vi kan uppleva det lätt att be och tala till honom, men har kanske svårt att höra hans röst. Det beror inte på att Herren inte talar till oss. Det gör han på många olika sätt, och han längtar efter vår närhet.


Jesus säger i Johannes 10:27: ”Mina får lyssnar till min röst, och jag känner dem, och de följer mig.” Det betyder att det är möjligt för oss att höra vad Herren säger till oss. Vi behöver inte gå genom livet och göra val i blindo eller bara lita till vår egen förmåga. 


Det finns så många röster idag, så många distraktioner, så hur ska vi hitta den inre tystnad och ro som gör att vi kan höra Guds stilla viskning?


Den här kursen förmedlar biblisk undervisning om hur Gud talar. Den beskriver hinder som kan störa dig när du försöker höra hans röst, och du får öva dig att lyssna och koppla bort det som distraherar utifrån och inifrån. 


Om du längtar efter att lära dig urskilja Guds tilltal och stå på en säkrare grund i din gemenskap med Gud, då kan den här kursen vara precis vad du behöver.


Plats: Götabro Kursgård, Kumla. 

Tid: 1315 september 2019 


Pris med helpension: 

Enkelrum: 2.600:

Dubbelrum: 2.300:

Ej boende: 1.650:

30% rabatt för studerande och ungdom under 25 år.


Bokning:

Du anmäler dig till Ellel Sverige:
Telefon: 072-749 31 40 eller använd vårt bokningsformulär.