Alternativ medicin och helande

Lördag 17 april, 10.00–15.00 via Zoom


New Age har infiltrerat samhället främst på två sätt. Västerländsk ockultism har dykt upp i nya förpackningar som metoder för att uppnå rikedom och framgång, medan Österns andlighet har importerats genom olika typer alternativ medicin. 


Många är ovetande om de andliga grunderna för behandlingsmetoder som klassisk kinesisk akupunktur, zonterapi, homeopati och healing. Om man studerar den teoretiska grunden för dessa terapiformer, så upptäcker man snabbt att de saknar stöd inte bara i vetenskapen, utan också i Bibeln.


Sven Weum bor i Tromsö, Norge. Han är läkare och forskare, och undervisar även inom UMU. I denna kurs undervisar han om teorierna bakom alternativ medicin, och om hur vi kan skilja mellan naturvetenskaplig förklarliga behandlingsmetoder och andligt baserade metoder med rötter i Östens andlighet och New Age filosofi. 


PRAKTISK INFORMATION:

Du måste i förväg ladda ned Zoom (gratis) till den enhet du vill använda. I bokningsbekräftelsen får du en beskrivning av hur du skall göra.

Några dagar innan kursen skickar vi en länk som du använder kursdagen för att ta dig in i det digitala mötesrummet.

Kostnad: 400 kr, studerande och ungdom under 25 år: 200 kr. Om flera deltar via samma skärm, ber vi att alla betalar avgiften.


Bokning
Använd vårt bokningsformulär eller telefon: 072-749 31 40.