Ellel sommarhelg på Kåfalla Herrgård:
”I Guds verkstad”, 79 juni

I Jeremia 18 läser vi om hur Gud tog Jeremia till krukmakarens verkstad. Där fick Jeremia se vad som skedde om ett kärl inte blev som krukmakaren hade tänkt. ”Då började han om och gjorde av leran ett annat kärl så som han ville ha det” (Jer 18:4).

Kanske känner du det som att du aldrig riktigt har blivit det kärl du var menat att vara. Livet har satt sina spår, du har själv gjort val som har ställt till det. Denna sommarhelg tänker vi tillsammans vistas i den stora krukmakarens verkstad. Låta honom få ”börja om”.

Det blir en helg i lite lugnare tempo än på andra Ellel-kurser. Undervisning kommer varvas med möjlighet för samtal och förbön, kreativa aktiviteter, tid att njuta av omgivningen, och på lördagskvällen markerar vi att det är 20 år sedan Ellel började sin verksamhet i Sverige – på Kåfalla.

De förste ledarna för Ellel Sverige, Göran och Roswitha Andersson medverkar tillsammans med Inga-May Sternberg och Stein Westli. Helgen börjar med kvällsmat på fredag klockan 18.00 och avslutas med lunch på söndag klockan 13.00


Kostnad:
I enkelrum: 2600 kr
I dubbelrum: 2300 kr
Ej boende/husbil: 1700 kr


Adress: Kåfalla 306, 711 94 Lindesberg
Anmälan: använd vårt bokningsformulär eller 072-749 3140