FRAMTID OCH HOPP

SOMMARKONFERENS, 31 JULI – 2 AUGUSTI

Konferensen genomförs digitalt

På grund av Corona-pandemin har Mellringekyrkan beslutat att under sommarlovet inställa all aktivitet som samlar större grupper människor. Det blir därför tyvärr inte möjligt att komma till kyrkan och delta i konferensen. Men vi har beslutat att i alla fall genomföra konferensen, och erbjuda möjligheten att följa mötena digitalt. 

Du kan delta genom att gå till Ellel Sveriges YouTube kanal 

Mötena kommer sedan att finnas tillgängliga, så du kan se dem när det passar dig.GENOM ATT ”DJUPDYKA” I GUDS ORD önskar vi att denna konferens ska få bidra till större förståelse över den tid vi nu lever i, och vad som ligger framför oss. Vår värld har verkligen blivit skakad de senaste månaderna. Var finns Gud i allt detta, finns det en framtid och ett hopp för oss, som enskilda människor och nation? Hur kan vi som är Guds barn få arbeta tillsammans med Gud, för att fullfölja hans syften?

Vi vill också ha fokus på hur helande och upprättelse är av stor betydelse för att vi som är hans folk skall vara skickliggjorda för det uppdrag han har för sin församling i en tid som denna.


PROGRAM

Fredag 31 juli
15.00–16.00   Att vila under den högstas beskydd, Gertrud Storsjö
18.30–19.30   Att förstå tiden vi lever i, Anita Frisk

Lördag 1 augusti
10.00–11.00   Se till att ingen bedrar er, Anita Frisk
15.00–16.00   Helad och utrustad för uppdraget, Stein Westli
18.30–19.30  Jag skall göra slut på er fångenskap, Gertrud Storsjö

Söndag 2 augusti
10.30–11.30  Gudstjänst: Framtid och hopp, Stein WestliHar du frågor? 

Kontakta oss via vårt mejlformulär
eller telefon 072-749 31 40.