B6: UTFORSKA HELANDE EFTER OLYCKOR OCH TRAUMAN

19-21 april 2024, Götabro Kursgård, Kumla

Bland läkare känner man till att människor som varit med om plötsliga olyckor eller trauman inte bara får skador på kroppen utan ofta även upplever inre, själsliga problem som kan påverka dem en lång tid efter händelsen.   

 

Det kan röra sig om mentala post-stressproblem och om skador och symptom som kvarstår trots läkarnas ansträngningar. När det inte finns något mer att göra rent medicinskt, lämnas många med frågan om det finns något som kan hjälpa dem i deras kamp mot följderna av det de upplevt. Svaret är ”ja”, det finns sätt att be in i dessa traumatiska händelser, att gå tillbaka till den situation som orsakade smärtan och få se Gud ge helande och befrielse.

 

Det svåra man upplevt kan ha varit fysiska olyckor, nyheter om en älskad människas oväntade död, ekonomiska tragedier, fruktansvärda övergrepp eller någon stark chock som gått rakt in i hjärtat och omintetgjort ett förtroende. En sådan chock i vår själ och ande kan orsaka outsäglig skada på vår inre människa.

 

Den här kursen kommer handla om vad det innebär att ”gå sönder” i sin själ och ande i samband med olyckor och trauman, och hur Jesus genom sitt löfte att ”förbinda dem som har ett förkrossat hjärta” kan ge hela vår varelse underbar upprättelse och helande. I vår förbönstjänst har vi sett många människor både bli läkta fysiskt och helade från inre skador och sår och befriade från fruktan och ångest, som varit en följd av olyckor och trauman. 


Praktiska detaljer

Under helgen genomför vi två Utforska-kurser.
Inregistrering från fredag kl 12.00. Lunch serveras kl 13.00 och första undervisningspass börjar kl 14.00. Om du av någon anledning inte kan komma i tid till lunch, låt oss få veta det så vi kan se till att mat sparas åt dig. Den dubbla kursen avslutas söndag med lunch kl 13.00. 

Var vänlig observera att vi inte kan förse med lakan och handdukar.

En beskrivning av hur man kommer till Götabro får du tillsammans med din bokningsbekräftelse.

Om du vill kontakta bokningskontoret:

Telefon: 072-749 31 40

Använd gärna vårt bokningsformulär.UTFORSKA-SERIENS KURSER 2024


Tillbaka till UTFORSKA