UTFORSKA VÄGEN TILL FRIHET FRÅN FRUKTAN OCH ORO

För många av oss är fruktan, ångest och oro regelbundna följeslagare på vår livsresa. För några kan det röra sig om fruktan som är knuten till ett särskilt trauma eller minne. För andra ligger oron på ett djupare plan och har ristats in i våra hjärtan tidigt i livet. Vi har ofta missuppfattat hur Gud ser på oss i vår kamp, och istället för att ta emot Herrens hjälp i vår nöd, söker vi egna sätt att klara av situationen och få kontroll över våra liv för att lindra den smärta och svaghetskänsla vår inre oro skapar. 


I den här kursen vill vi förmedla hur Herren längtar efter att få föra in oss i den frihet och vila som finns hos honom när vi helt litar på honom och kommer till honom med vår fruktan och våra bekymmer. Kanske har vi saknat trygghet i våra liv? Vår Fader längtar efter att visa oss sanningen om vem han är – vårt starka skydd, vårt säkra torn, våra själars ankare. 


Praktiska detaljer

Inregistrering från kl 16.00 ankomstdagen. Kvällsmål serveras kl 18.00 och kvällens undervisningspass börjar kl 19.00. Om du av någon anledning inte kan komma i tid till kvällsmålet, låt oss få veta det så vi kan se till att mat sparas åt dig. Kursen avslutas lördag kväll kl 21.00. För den som har behov av det, finns möjligheten av, för en extra kostnad, att sova över till söndag och få ett enkelt frukostpaket innan man åker hem.

Var vänlig observera att vi inte kan förse med lakan och handdukar.

En beskrivning av hur man kommer till Götabro får du tillsammans med din bokningsbekräftelse.

Om du vill kontakta bokningskontoret:

Telefon: 072-749 31 40

Använd gärna vårt bokningsformulär.UTFORSKA-SERIENS KURSER 2019–2020


Tillbaka till UTFORSKA