B7: UTFORSKA HELANDE GENOM KREATIVITET

27-29 september 2024, Götabro Kursgård, Kumla

Att vara kreativ är inte detsamma som att vara konstnär! Vi är alla kreativa på olika sätt, skapade till Guds avbild. Upptäck glädjen i att vara kreativ i en omgivning där du känner dig trygg, och låt Gud hjälpa dig att upptäcka dig själv!

 

Många av oss har ”förlorat” oss själva i livets ”fart och fläng” och haft alltför lite tid att bara ”vara”. Kom och smaka på att vara kreativ utan något som pressar dig! Den här kursen ger dig många möjligheter att skapa, från skrivarverkstad till teckning, måleri, textilarbete och att vika papperssvalor! Det kommer finnas mycket att uppleva och pröva på. Samtidigt ges tillfälle till fin gemenskap som Guds familj, en hjälp att bryta isolering, rädslor och ensamhet. Och du får tid att söka och finna Gud på ett nytt sätt.

 

Detta är inte så mycket en kurs som en upplevelse! Förena dig med oss och upplev Guds längtan att hela och läka genom kreativitet.


Praktiska detaljer

Under helgen genomför vi två Utforska-kurser.
Inregistrering från fredag kl 12.00. Lunch serveras kl 13.00 och första undervisningspass börjar kl 14.00. Om du av någon anledning inte kan komma i tid till lunch, låt oss få veta det så vi kan se till att mat sparas åt dig. Den dubbla kursen avslutas söndag med lunch kl 13.00. 

Var vänlig observera att vi inte kan förse med lakan och handdukar.

En beskrivning av hur man kommer till Götabro får du tillsammans med din bokningsbekräftelse.

Om du vill kontakta bokningskontoret:

Telefon: 072-749 31 40

Använd gärna vårt bokningsformulär.UTFORSKA-SERIENS KURSER 2024


Tillbaka till UTFORSKA