B2: UTFORSKA HUR FELAKTIGA INRE ÖVERTYGELSER KAN FÖRÄNDRAS

16-18 februari 2024, Götabro Kursgård, Kumla

Tycker du någon gång det känns som om livet är fullt av ”taggtråd”? Tilltrasslade tankar och övertygelser som är grundlösa, men som känns så verkliga och därför styr och formar vårt beteende?

 

Många av oss har svårt att få in Guds sanningar i hjärtat eftersom de krockar med vad som upplevs som sanning inom oss. Vi läser i Bibeln att Gud ska ta hand om alla våra behov, men på grund av någon ofta omedveten och djupt dold övertygelse att vi är utlämnade åt oss själva, lever vi med tron att vi måste klara oss helt på egen hand.

 

Den här kursen utforskar hur våra uppfattningar om Gud, andra och oss själva bildas, och hur dessa övertygelser kan orsaka destruktiva beteenden i våra liv, om de inte är i linje med Guds sanning. Den kommer visa hur Gud i sin kärlek vill ”trassla ut” våra tankar genom sin sanning, befria oss från lögner som låst oss och hjälpa oss ut ur felaktiga beteenden så att vi kan finna frihet och ett nytt liv med honom.


Praktiska detaljer

Under helgen genomför vi två Utforska-kurser.
Inregistrering från fredag kl 12.00. Lunch serveras kl 13.00 och första undervisningspass börjar kl 14.00. Om du av någon anledning inte kan komma i tid till lunch, låt oss få veta det så vi kan se till att mat sparas åt dig. Den dubbla kursen avslutas söndag med lunch kl 13.00. 

Var vänlig observera att vi inte kan förse med lakan och handdukar.

En beskrivning av hur man kommer till Götabro får du tillsammans med din bokningsbekräftelse.

Om du vill kontakta bokningskontoret:

Telefon: 072-749 31 40

Använd gärna vårt bokningsformulär.UTFORSKA-SERIENS KURSER 2024


Tillbaka till UTFORSKA