A6: UTFORSKA INRE SÅR OCH VÄGEN TILL HELANDE

15-17 september 2023, Götabro Kursgård, Kumla

Gud är den som skapat och designat oss. Han känner varje människa och älskar var och en av oss villkorslöst. Men trots hans stora kärlek har livet i vår fallna värld ofta lett till omständigheter som sårat och skadat vårt inre och dess funktioner. När vi har påverkats på detta sätt återspeglas det ofta i vår livsstil.


I den här kursen ska vi se på hur vi människor är skapade och hur de olika delarna av vår varelse samarbetar för att utveckla vår personlighet. Vi ska undersöka hur vårt inre kan påverkas negativt av livets erfarenheter och beröra några av de följder detta kan få i form av inre sår och smärta.


Gud har en perfekt plan för hur han ska läka och återställa vart och ett av sina dyrbara barn. Kursen ger kunskap om hur Gud kan läka inre sår och de följder dessa fått i våra liv, och även hur man kan förmedla Guds upprättande kärlek, sanning och makt till andra som behöver inre helande. 


Praktiska detaljer

Under helgen genomför vi två Utforska-kurser, kurs A5 och denna kurs. Inregistrering från fredag kl 12.00. Lunch serveras kl 13.00 och första undervisningspass börjar kl 14.00. Om du av någon anledning inte kan komma i tid till lunch, låt oss få veta det så vi kan se till att mat sparas åt dig. Den dubbla kursen avslutas söndag med lunch kl 13.00. 

Var vänlig observera att vi inte kan förse med lakan och handdukar.

En beskrivning av hur man kommer till Götabro får du tillsammans med din bokningsbekräftelse.

Om du vill kontakta bokningskontoret:

Telefon: 072-749 31 40

Använd gärna vårt bokningsformulär.
UTFORSKA-SERIENS KURSER 2022–2023


Tillbaka till UTFORSKA