A4: UTFORSKA VÄGEN TILL FRIHET FRÅN FÖRKASTELSE

28-30 april 2023, Götabro Kursgård, Kumla

Om det är något som verkligen kan ge oss människor en upplevelse av djup glädje så är det vetskapen om att vara villkorslöst älskad och bejakad. Bibeln säger oss att Gud älskar alla människor och allt som han skapat, och att när vi tar emot Jesus som vår Frälsare blir vi älskade och avhållna barn i Guds familj. Så varför tycker vi det är så svårt att ta till oss den sanningen? Varför känner också vi kristna det ibland som om vi fortfarande är förlorade får som förtvivlat längtar efter och behöver bli funna av den Gode herden och slutna i hans famn?


I den här Utforska-kursen tar vi upp hur förkastelsen först kom in i världen och hur vi i en fallen värld kan sitta fast i falska övertygelser om våra möjligheter att bli älskade. Om vi får tag i sanningen om vem Gud är och vilka vi själva i verkligheten är, så kommer våra liv utan tvekan att bli förvandlade.


Praktiska detaljer

Under helgen genomför vi två Utforska-kurser, kurs A3 och denna kurs. Inregistrering från fredag kl 12.00. Lunch serveras kl 13.00 och första undervisningspass börjar kl 14.00. Om du av någon anledning inte kan komma i tid till lunch, låt oss få veta det så vi kan se till att mat sparas åt dig. Den dubbla kursen avslutas söndag med lunch kl 13.00. 

Var vänlig observera att vi inte kan förse med lakan och handdukar.

En beskrivning av hur man kommer till Götabro får du tillsammans med din bokningsbekräftelse.

Om du vill kontakta bokningskontoret:

Telefon: 072-749 31 40

Använd gärna vårt bokningsformulär.UTFORSKA-SERIENS KURSER 2022–2023


Tillbaka till UTFORSKA