A8: UTFORSKA GUDS PLAN OCH TANKE FÖR RELATIONER

13-15 oktober 2023, Götabro Kursgård, Kumla

Relationer är en viktig del av livet. När Gud skapade oss till sin avbild, gjorde han oss till relaterande varelser, skapade att leva i dynamiska relationer både med honom själv och med varandra. Han menade att våra relationer skulle vara till välsignelse, men vi vet alla att de också kan föra med sig smärta och sår. Ibland kan de bli så kaotiska och förvirrade att vi tappar siktet på Guds ursprungliga syfte med dem. Hur kan vi hitta vägen tillbaka?


Från Jesu sida var hans relationer fullkomligt rätta och goda – både i hans förhållande till sin Far och till sina medmänniskor. Herren vill lära oss hur vi kan få uppleva frihet och glädje i sund gemenskap. Han är också den som kan hela smärta och sår från felaktiga relationer, hjälpa oss hantera de tilltrasslade omständigheter som kan ha uppkommit och hitta Guds väg framåt i våra relationer.


Praktiska detaljer 

Under helgen genomför vi två Utforska-kurser, kurs A7 och denna kurs. Inregistrering från fredag kl 12.00. Lunch serveras kl 13.00 och första undervisningspass börjar kl 14.00. Om du av någon anledning inte kan komma i tid till lunch, låt oss få veta det så vi kan se till att mat sparas åt dig. Den dubbla kursen avslutas söndag med lunch kl 13.00. 

Var vänlig observera att vi inte kan förse med lakan och handdukar.

En beskrivning av hur man kommer till Götabro får du tillsammans med din bokningsbekräftelse.

Om du vill kontakta bokningskontoret:

Telefon: 072-749 31 40

Använd gärna vårt bokningsformulär.UTFORSKA-SERIENS KURSER 2022–2023


Tillbaka till UTFORSKA