UTFORSKA GUDS PLAN OCH TANKE FÖR RELATIONER

Relationer är en viktig del av livet. När Gud skapade oss till sin avbild, gjorde han oss till relaterande varelser, skapade att leva i dynamiska relationer både med honom själv och med varandra. Han menade att våra relationer skulle vara till välsignelse, men vi vet alla att de också kan föra med sig smärta och sår. Ibland kan de bli så kaotiska och förvirrade att vi tappar siktet på Guds ursprungliga syfte med dem. Hur kan vi hitta vägen tillbaka?


Från Jesu sida var hans relationer fullkomligt rätta och goda – både i hans förhållande till sin Far och till sina medmänniskor. Herren vill lära oss hur vi kan få uppleva frihet och glädje i sund gemenskap. Han är också den som kan hela smärta och sår från felaktiga relationer, hjälpa oss hantera de tilltrasslade omständigheter som kan ha uppkommit och hitta Guds väg framåt i våra relationer.


Praktiska detaljer 

Inregistrering från kl 16.00 ankomstdagen. Kvällsmål serveras kl 18.00 och kvällens undervisningspass börjar kl 19.00. Om du av någon anledning inte kan komma i tid till kvällsmålet, låt oss få veta det så vi kan se till att mat sparas åt dig. Kursen avslutas lördag kväll kl 21.00. För den som har behov av det, finns möjligheten av, för en extra kostnad, att sova över till söndag och få ett enkelt frukostpaket innan man åker hem.

Var vänlig observera att vi inte kan förse med lakan och handdukar.

En beskrivning av hur man kommer till Götabro får du tillsammans med din bokningsbekräftelse.

Om du vill kontakta bokningskontoret:

Telefon: 072-749 31 40

Använd gärna vårt bokningsformulär.UTFORSKA-SERIENS KURSER 2019–2020


Tillbaka till UTFORSKA