A3: UTFORSKA KRAFTEN I FÖRLÅTELSEN

28-30 april 2023, Götabro Kursgård, Kumla

När Jesus sa från korset: ”Fader, förlåt dem ty de vet inte vad de gör”, gav han mänskligheten en oerhört mäktig nyckel till befrielse från inre smärta som tillfogats oss under livet. För att bli helt fria behöver vi inte bara få Guds förlåtelse för vår egen synd utan vi behöver också ge förlåtelse till dem som har gjort oss illa, hur svårt det än kan vara.


Förlåtelsen är en grundläggande princip i Guds rike. Den var central i Jesu helandetjänst, så i den här kursen ska vi se på den skada som kan uppstå när vi inte förlåter andra människor utan istället dömer dem. Vi kommer undersöka de utmaningar som möter oss när vi ska använda den här nyckeln, och det kommer ges möjlighet att få förbön för oläkta inre sår. Gud förvandlar liv när förlåtelsens nyckel kommit till användning.


Praktiska detaljer

Under helgen genomför vi två Utforska-kurser, denna kurs och kurs A4. Inregistrering från fredag kl 12.00. Lunch serveras kl 13.00 och första undervisningspass börjar kl 14.00. Om du av någon anledning inte kan komma i tid till lunch, låt oss få veta det så vi kan se till att mat sparas åt dig. Den dubbla kursen avslutas söndag med lunch kl 13.00. 

Var vänlig observera att vi inte kan förse med lakan och handdukar.

En beskrivning av hur man kommer till Götabro får du tillsammans med din bokningsbekräftelse.

Om du vill kontakta bokningskontoret:

Telefon: 072-749 31 40

Använd gärna vårt bokningsformulär.UTFORSKA-SERIENS KURSER 2022–2023


Tillbaka till UTFORSKA