UTFORSKA HELANDE GENOM BEFRIELSE

Bibeln uppmanar oss att inte vara okunniga om fiendens knep. Guds ord sprider ljus över vem vår fiende – Guds fiende – är, och hur han söker påverka den här världen och våra egna liv. Vi är involverade i en mycket verklig, andlig kamp och behöver veta hur Gud vill hjälpa oss att leva i frihet och seger, något som bara är möjligt genom Jesu verk på korset.

 

Kursen innehåller undervisning om hur vi kan uppleva seger i den andliga kampen och om möjliga fientliga fästen i en människas liv. Vi tar också upp vad Bibeln säger om Satan och demonerna. Jesus kom för att befria de fångna, och genom kursen får vi hjälp att lära oss hur man finner mer av den andliga frihet som Jesus vill ge oss alla.


Praktiska detaljer

Inregistrering från kl 16.00 ankomstdagen. Kvällsmål serveras kl 18.00 och kvällens undervisningspass börjar kl 19.00. Om du av någon anledning inte kan komma i tid till kvällsmålet, låt oss få veta det så vi kan se till att mat sparas åt dig. Kursen avslutas lördag kväll kl 21.00. För den som har behov av det, finns möjligheten av, för en extra kostnad, att sova över till söndag och få ett enkelt frukostpaket innan man åker hem.

Var vänlig observera att vi inte kan förse med lakan och handdukar.

En beskrivning av hur man kommer till Götabro får du tillsammans med din bokningsbekräftelse.

Om du vill kontakta bokningskontoret:

Telefon: 072-749 31 40

Använd gärna vårt bokningsformulär.UTFORSKA-SERIENS KURSER 2019–2020


Tillbaka till UTFORSKA