A5: UTFORSKA HELANDE GENOM BEFRIELSE

15-17 september 2023, Götabro Kursgård, Kumla

Bibeln uppmanar oss att inte vara okunniga om fiendens knep. Guds ord sprider ljus över vem vår fiende – Guds fiende – är, och hur han söker påverka den här världen och våra egna liv. Vi är involverade i en mycket verklig, andlig kamp och behöver veta hur Gud vill hjälpa oss att leva i frihet och seger, något som bara är möjligt genom Jesu verk på korset.

 

Kursen innehåller undervisning om hur vi kan uppleva seger i den andliga kampen och om möjliga fientliga fästen i en människas liv. Vi tar också upp vad Bibeln säger om Satan och demonerna. Jesus kom för att befria de fångna, och genom kursen får vi hjälp att lära oss hur man finner mer av den andliga frihet som Jesus vill ge oss alla.


Praktiska detaljer

Under helgen genomför vi två Utforska-kurser, denna kurs och kurs A6. Inregistrering från fredag kl 12.00. Lunch serveras kl 13.00 och första undervisningspass börjar kl 14.00. Om du av någon anledning inte kan komma i tid till lunch, låt oss få veta det så vi kan se till att mat sparas åt dig. Den dubbla kursen avslutas söndag med lunch kl 13.00. 

Var vänlig observera att vi inte kan förse med lakan och handdukar.

En beskrivning av hur man kommer till Götabro får du tillsammans med din bokningsbekräftelse.

Om du vill kontakta bokningskontoret:

Telefon: 072-749 31 40

Använd gärna vårt bokningsformulär.UTFORSKA-SERIENS KURSER 2022–2023


Tillbaka till UTFORSKA