UTFORSKA GUDOMENS PERSONLIGHET ENLIGT BIBELN

22-23 mars 2019, Götabro Kursgård, Kumla

En del av oss har kanske inte upplevd skillnaden mellan att ha kunskap om Gud och att verkligen känna honom. Vi läser i Bibeln och ser att Gud vill att vi ska lära känna honom, men vet inte säkert hur vi ska få den där djupa förtrogenheten och gemenskapen med honom.

 

Den här kursen handlar om hur vi kan lära känna vår treenige Guds natur och personlighet bättre så att vi får erfara mer av Gud och hans kraft i våra liv, och kan utveckla en djupare och mer förtrolig relation med honom. Den kommer även ta upp sådant som kan blockera vår upplevelse av Gud som han verkligen är och orsakerna till några av de blockeringarna. Du kommer också ges möjlighet att få ta emot mer av den helige Ande.


Praktiska detaljer

Inregistrering från kl 16.00 ankomstdagen. Kvällsmål serveras kl 18.00 och kvällens undervisningspass börjar kl 19.00. Om du av någon anledning inte kan komma i tid till kvällsmålet, låt oss få veta det så vi kan se till att mat sparas åt dig. Kursen avslutas lördag kväll kl 21.00. För den som har behov av det, finns möjligheten av, för en extra kostnad, att sova över till söndag och få ett enkelt frukostpaket innan man åker hem.

Var vänlig observera att vi inte kan förse med lakan och handdukar.

En beskrivning av hur man kommer till Götabro får du tillsammans med din bokningsbekräftelse.

Om du vill kontakta bokningskontoret:

Telefon: 072-749 31 40

Använd gärna vårt bokningsformulär.UTFORSKA-SERIENS KURSER 2019–2020


Tillbaka till UTFORSKA